Om oss

Om oss - Ansiktsbehandling - Skinglow clinic - Permanent hårborttagning laser

 

Skinglow Clinic ägs och drivs av auktoriserad hud- och spaterapeut Beatrice Kasem. Beatrice examinerades på Gilda skolan av internationella Cidesco och har även vidareutbildat sig som dipl. Linegist med bland annat världskända tekniken från Phi brows.
På Skinglow är det fullfokus på dig som kund redan från att du kommer in hos oss, din vistelse på kliniken är något som prioriteras. Vårt mål är att det ska vara en plats där du kommer och gör dig i ordning och kan ta en paus från vardagsstressen, en trygg plats som du lämnar skinnade och full med positiv och härlig energi. Det vi är bäst på är att hjälpa dig få bukt på allt från hudbesvär samt vägledning till en korrekt hudvård och motsvarande skönhetsbehandlingar till de bryn du alltid drömt om. Vi erbjuder även gratis rådgivning kring hudvård vid mån av tid, bara till att svänga förbi.


Beatrice innehar gesällbrev och är med i Sveriges hudterapeut riksorganisation (SHR). Genom sitt medlemskap går hon kontinuerligt på vidareutbildningar och håller sig uppdaterad om allt inom den avancerade hudvården och de senaste inom kosmetiken.
Skinglow Clinic är en ackrediterad klinik av miljöförvaltningen, vilket säkrar kvalitetsmåtten av lokalen, utrustning samt din säkerhet som kund.
Kliniken innehar även behandling skadeförsäkring, som står till grund för medlemskap hos SHR just för att du ska känna dig så trygg som möjligt hos ifall mot all förmodan det hade uppstått något under behandlingen eller under din vistelse hos oss.
Vi hoppas att vi har lyckats upplysa dig om vikten om säkerhet och trygghet man som kund ska ha i åtanke när man väljer salong/klinik. Välj rätt, välj Skinglow Clinic.