Kosmetisk tatuering Malmö Ribersborg Slottsstaden Tessins väg 14

Kosmetisk tatuering Malmö Ribersborg Slottsstaden Tessins väg 14

Kosmetisk tatuering Malmö Ribersborg - Permanent hårborttagning laser

Kosmetisk tatuering Malmö Ribersborg Slottsstaden Tessins väg 14

 

Ditt ansikte är den mest exponerade kroppsdelen du har, vilket representerar dig och står till grund för ditt första intryck. Det är just därför du endast bör gå till en professionell terapeut, som vet vad som passa just dig. Det är väldigt viktigt att lyfta fram dina befintliga drag, utan att göra några alldeles för dramatiska förändringar.

Hos oss på Skinglow Clinic kan du utföra vilken kosmetisk tatuering Malmö Ribersborg Slottstaden Tessins väg 14 du önskar. Det vi gör är att stärka dina ansiktsdrag genom att göra små korrigeringar och förbättringar, då vi inte är födda med en perfekt symmetri. Under behandlingen blir du bedövad för din komfort under utförandet, vi har även alla möjliga färger för att hitta något som klär just dig och faller dig som kund i smaken.

Din åsikt är väldigt viktigt hos oss och vi lyssnar alltid på dina önskemål. Vårt mål är att du ska lämna vår klinik och känna dig väldigt nöjd med en ordentlig självförtroende boost.

 

Tatuering av bryn Malmö Ribersborg Slottsstaden Tessins väg 14

Det kan vara väldigt svårt att själv försöka få till de brynen du alltid drömt om, då du kanske egentligen inte vet vad som passa just dig. Varje hårstrå spelar sin roll vilket gör utförandet väldigt bedömande. Det kan verkligen upplevas som en börda för många att forma de bryn som harmoniserar med ens ansikte.

Det är just därför detta är en optimal behandling där vi kan göra det vi är bäst på, så du slipper att stå varje morgon och försöka finna symmetri i spegel. Låt oss göra jobbet och återskapa ditt självförtroende och bespara dig den extra dyrbara tiden på morgonen.

 

Tatuering av läppar Malmö Ribersborg Slottsstaden Tessins väg 14

Drömmer du om att ha perfekta läppar hela dagen? Med hjälp av kosmetisk tatuering för läppar kan vi med vår teknik och pigment återskapa den önskade formen du alltid velat ha och förbättra defotmerade läppar. Vi skapar en hyperrealism, som ger ett intryck av mer volym och definierad kontur vilket lämna läppstiftet som ett gott minne.

 

Tatuering av eyeliner Malmö Ribersborg Slottsstaden Tessins väg 14

Med hjälp av denna diskreta teknik kan vi framhäva dina ögon och ge dig ett piggare optiskt intryck och ett naturligt lyft. Genom att markera franslinjen får vi även ett intryck av tätare och fylligare fransar som är ett perfekt komplement till mascaran, för att skapa en ”wow effekt”.

 

För Kosmetisk tatuering Malmö Ribersborg Slottstaden Tessins väg 14 tillgång BOKA TID eller PRISER